Kari & Tor Henning

Særdeles god hjelp og veiledning av Flis & VVS-Senteret ved valg av fliser og utsyr. Håndverkerne fra Mitt Bad rev det gamle badet og bygde opp nytt på imponerende vis. Proff prosjektledelse og en plan som ble fulgt 100%. Ingen overraskelser underveis i prosessen. Sånn skal det gjøres! Anbefales!

Hilde Syversen

Vi har helrenovert badet, og vi er kjempefornøyde med resultatet. De er flinke til å holde avtaler og tidsplan. Vi bruker gjerne det firma igjen.

Johan A. Dagfinrud

Etter en runde med flere aktører innen våtromsbransjen falt valget vårt ganske enkelt på Kent Karlsen og Mitt Bad. I planleggingsprosessen opplevdes de som serviceinnstilte, løsningsorienterte og nøysomme. Etter hvert som vi kom i gang møtte vi på noen forsinkelser, som ikke kan klandres firmaet direkte, men kommunikasjonen var god hele veien og firmaet var […]

Marianne og Morten Hansen

Vi valgte Mitt Bad da vi hadde hørt gode ord om hvor flinke dem var til å komme med gode løsninger. Og Kent kom og fant fort ut hva som passer inn på det lille badet. Her ble det full renovering, og må si det var flinke gutter som gjorde en fabelaktig jobb. Fliser og […]

Lene Gunstrøm

Vi er veldig fornøyd med nytt bad. Prosessen gikk raskt og effektivt. De som var her var flinke, effektive og ryddet etter seg hver dag.

Grethe Berg-Nilssen

Jeg valgte MittBad ved Kent Karlsen til å renovere badet mitt. De utførte jobben i henhold til avtalen og leverte innen fristen. Arbeidet er gjort av meget god kvalitet og jeg er veldig godt fornøyd med resultatet. Kan anbefales.

Leif Morten Jamissen

Totalrenoverte badet hvor valget falt på MittBad. Veldig fornøyd med hele prosessen fra planlegging til slutt. Håndverkerne var meget gode, og tid og pris ble som avtalt. Sitter igjen med et bad som jeg er meget fornøyd med.

Jon-Øistein Schade

Vi er veldig fornøyde med totalrenovering av vårt bad. Alt ble levert i henhold til avtale, både med hensyn på pris og tid. God veiledning ved valg av utstyr og fliser, samt oppfølging underveis og spørsmål i etterkant. En positiv opplevelse.

Elisabeh Wold Syversen

Da vi skulle totalrenovere våre to bad, falt valget på Mitt Bad AS. Hyggelig befaring, god kommunikasjon, nøye gjennomgang og godt utført arbeid iht både tidsplan og avtalt pris. Vi er strålende fornøyd!

Christer Andreassen

Veldig fornøyd med Mitt Bad. Vi ønsket å ha et firma som tok for seg alt av det elektriske, rør og flislegging. Dette tok Mitt Bad seg av. Hele prosessen gikk på skinner. Veldig fornøyd med resultatet.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle