Nyttig

Vår arbeidsprosess

Gratis befaring

Vi avtaler en gratis befaring der vi sammen ser på løsninger for et nytt bad. Deretter tegner vi badet med realistiske 3D bilder som gir et godt inntrykk for veien videre.

Kontraktsmøte

Vi tar gjennomgang av prosess, produkter og detaljer. Det avtales start dato og dato for ferdigstillelse. Kontrakt fra Norsk Standard benyttes for alle våre bad.

Byggeprosess

Vi dekker til for støv og benytter undertrykksvifte for å hindre støvspredning. Arbeidet utføres primært på dagtid mellom 08:00 – 16:00.

Overlevering

Badet blir overlevert til avtalt dato. Under hele byggeprosessen tar vi bilder og dette overleveres sammen med all nødvendig dokumentasjon.

20 års tetthetsgaranti

Med vår 20-års Tetthetsgaranti* og 2 uker byggetid** er vi unike på markedet!

* gjelder ved bruk av Litex Våtromsystem
** gjelder for de fleste bad ved bruk av våre produkter

Lett

En 13 mm Litex Membranplate veier bare 1,8 kilo. Det gjør frakt, håndtering og montering til en lek.

Tett

Litex Membranplater er ekstremt vann- og damptette og fungerer som dampsperre. Damptettheten er 7800 sd-meter, som er 780 ganger tettere enn kravet i Norge.

Alle underlag

Platene kan monteres på alle underlag, og er både sterke og fleksible. De er godkjente for bruk på vegg og gulv, og passer perfekt til innbygging og konstruksjoner.

Kontakt oss

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle